KRISTAN PIJAN NA TRENINGU / I Medveščak svog Sammira ima

Image
Foto: PIXSELL

Vratar Medveščaka Robert Kristan je zbog nesportskog ponašanja, odnosno jer je alkoholiziran stigao na jutrošnji trening, suspendiran na jednu utakmicu i novčano kažnjen.

6.3.2013.
15:45
PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Vratar hokejaškog kluba Medveščak RobertKristan zbog nesportskog ponašanja, odnosno jer je alkoholiziran stigao na jutrošnji trening, suspendiran je na jednu utakmicu i novčano kažnjen, pa neće putovati s momčadi u Salzburg na šestu utakmicu četvrtfinala doigravanja EBEL lige protiv Red Bulla, izvijestio je u srijedu glasnogovornik Medveščaka RankoVučinić.

"Robert Kristan, unatoč tome što je sinoć nakon utakmice bio obaviješten kako će u petak u Salzburgu braniti gol Medveščaka, nije poštovao klupski pravilnik te je noć proveo u izlasku i alkoholiziran jutros stigao na opcionalni trening u Domu sportova. Ovakvo ponašanje u ovim izuzetno bitnim trenucima za plasman momčadi u završnici sezone neodgovorno je kršenje klupskog pravilnika, te je odlukom generalnog menadžera kluba, uz podršku trenera i predsjednika kluba, Kristan suspendiran za iduću utakmicu te financijski kažnjen. Na ovu odluku kluba igrač nema pravo žalbe. Kristanovo ponašanje osudio je i kapetan momčadi AlanLetang", priopćio je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hokejaši Medveščaka u utorak su poraženi u petoj utakmici četvrtfinala doigravanja EBEL lige u Zagrebu od Red Bull Salzburga nakon produžetka sa 4:5 (0:2, 4:0, 2:0/1:0). Red Bull u seriji na četiri pobjede vodi sa 3:2. Sinoć je za "medvjede" branio MichaelOuzas, kojemu je to bila druga uzastopna utakmica na vratima Medveščaka. U prva tri susreta doigravanja protiv Red Bulla gol Medveščaka branio je Kristan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo