PREKINUT VELIKI DERBI / Huligani 'odgodili' prvi Bilićev poraz u Turskoj

Image

Utakmicu na Ataturk stadionu pratilo je 76,127 gledatelja, što je najgledanija utakmica u povijesti turskog nogometa. Do sada je najgledanija utakmica bio sudar Galatasaraya i Fenerbahčea koji je na istom stadionu 2003. godine gledalo 70,125 gledatelja.

22.9.2013.
21:03
VOYO logo

ISTANBUL - Veliki derbi turskog nogometnog prvenstva Bešiktaš - Galatasaray prekinut je u sudačkoj nadoknadi utakmice nakon što su navijači Bešiktaša utrčali na travnjak Ataturk stadiona.

U trenutku prekida Galatasaray je vodio 2-1 i Bešiktaš, koji vodi hrvatski strateg SlavenBilić, bio je na rubu prvog poraza u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bešiktaš je poveo golom HugaAlmeide u 18. minuti, no Galatasaray je u nastavku susreta okrenuo rezultat, a oba gola zabio je DidierDrogba (59, 72). U 90. minuti Galatasaray je ostao s igračem manje nakon što je isključen Brazilac Melo.

Utakmicu na Ataturk stadionu pratilo je 76,127 gledatelja što je najgledanija utakmica u povijesti turskog nogometa. Do sada je to bio sudar Galatasaraya i Fenerbahčea koji je na istom stadionu 2003. godine gledalo 70,125 gledatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do ovog kola Bešiktaš je vodio na ljestvici s maksimalnih 12 bodova, dok je Galatasaray bio na devetoj poziciji sa šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo