HRVATSKI NAPADAČ PRESKUP NIJEMCIMA / HSV odustaje od Ivice Olića?

Image

Menadžer našeg napadača ponudio je upravi kluba novi trogodišnji ugovor i tri milijuna eura godišnje plaće.

28.11.2008.
9:12
VOYO logo

"Kada bi njegovi zahtjevi bili u granicama ekonomičnosti, bili bismo presretni ponuditi mu novi ugovor", rekao je sportski direktor HSV-a Dietmar Beiersdorfer o hrvatskom napadaču Ivici Oliću.    

Našem napadaču krajem sezone ističe ugovor, a njegov zastupnik ponudio je upravi kluba novi trogodišnji ugovor i tri milijuna eura godišnje
plaće. Čini se da su ti zahtjevi veliki za HSV, a takav rasplet priželjkuju Valencija, Liverpool i Newcastle koji u svojim redovima žele našeg igrača.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zastojem u pregovorima najmanje je zadovoljan trener HSV-a Martin Jol koji sanja pozitivan rasplet pregovora.  "Olić ima fantastičan menatlitet. Čak i kad ne igra dobro on može odlučiti utakmicu", kaže Jol. Za ostanak Olića u momčadi glas su dali i njegovi suigrači ali i njemačka sportska javnost, posebno nakon fantastičnog pogotka našeg golgetera Werderu.  Iz kluba su Olića i njegovog menadžera Gordona Stipića zamolili da pričekaju do 25. siječnja, kada bi konačno donijeli odluku, no Stipić je rekao da njegov pulen dotad želi imati čistu situaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo