VELESILA / Hrvatskim karatistima 6 medalja na EP-u!

Image

Hrvatska se karate reprezentacija iz Pariza vraća s čak šest osvojenih medalja. Zaradili su ih natjecatelji u kadetskoj, juniorskoj i konkurenciji U21.

1.2.2009.
19:50
VOYO logo

PARIZ - S ovogodišnjeg Europskog prvenstva u karateu za kadete i juniore te natjecatelje do 21 godine starosti (U21), hrvatska se reprezentacija vraća s čak šest medalja - dva zlata, jednim srebrom i tri bronce.

U konkurenciji U21 Rene Permuš je u kategoriji do 78 kilograma porazio sve svoje protivnike te je u briljantnom finalnom nastupu s 1-0 svladao Srbina Jovanovića. Ivana Goricaj je već u prvom kolu kategorije do 60 kilograma izgubila od Bugarke Angelove 1-3, ali je zato ušla u repasaž za treće mjesto koje je na kraju i osvojila. Jednako kao i Ivana, i Matej Tomazin je (u kategoriji do 78 kg) u prvom okršaju naletio na Grka Margaritopoulosa koji ga je nadjačao, ali je u repasažu uspio izboriti broncu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim trima medaljama, osvojenima u nedjelju, treba pridodati još tri odličja osvojena ranije tijekom prvenstva. Zaradile su ih naše dvije juniorke - Bujan (zlato, do 53 kg) i Tubić (bronca, do 59 kg) te kadetkinja Palčić (srebro do 47 kg).

Hrvatska je inače trećeplasirana po ukupnom broju osvojenih odličja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo