HRVATSKI STRUČNJAK SVE BLIŽE VRHU: / Došla i jedna loša vijest sa sjevera Europe, Vatreni zbog ozljede ranije završio susret

Image

Za Brugge je cijeli susret igrao Matej Mitrović, dok Karlo Letica nije nastupio.

23.12.2018.
16:57
VOYO logo

U jedinom nedjeljnom susretu 19. kola škotskog nogometnog prvenstva Rangers je kao gost preokretom svladao Saint Johnstone sa 2-1 (0-1) i s ta se tri boda uspeo na drugo mjesto ljestvice.

Domaći su poveli preko Kennedyja (45), no u nastavku su gosti stigli do tri boda zahvaljujući dvama golovima Morelosa (65, 88).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Borna Barišić (desno)

Borna Barišić igrao je za Rangers do 41. minute kada je morao biti zamijenjen zbog ozljede, dok je Nikola Katić ostao na klupi momčadi iz Glasgowa.

Drugi Rangers sada ima 38 bodova, jedan manje uz utakmicu više od vodećeg Celtica, a dva više od trećeg Aberdeena. St. Johnstone je osmi sa 28 bodova, koliko ima i sedmi Hibernian.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjerljiva pobjeda Club Bruggea

U međuvremenu iz Belgije je stigla vijest o novoj pobjedi hrvatskog stručnjaka Ivana Leke. U susretu 20. kola prvenstva Club Brugge je na svom travnjaku pobijedio Antwepen sa 5-1.

Golove za domaći sastav zabili su Emmanuel Dennis (21, 65), Siebe Schrijvers (40), Mats Rits (54) i Hans Vanaken (88-11m), dok je strijelac za goste bio Jelle van Damme (84).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Brugge je cijeli susret igrao MatejMitrović, dok KarloLetica nije nastupio.

Lekina momčad je ovom pobjedom smanjila zaostatak za vodećim Genkom na četiri boda minusa, no Genk ima i utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo