HRVATSKI STRUČNJAK OSIGURAO VAŽNU POBJEDU U SERIE A: / Lozano zabio nakon osam sekundi

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Na ljestvici vodi Milan sa 43 boda, dva manje ima Inter na drugoj poziciji, dok je treća Roma sa 37 bodova

24.1.2021.
17:36
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Verone, koje vodi hrvatski stručnjak Ivan Jurić, pobijedili su Napoli sa 3-1 u susretu 19. kola talijanskog prvenstva, dok je Genoa u derbiju začelja porazila Cagliari sa 1-0.

Verona je pružila sjajnu predstavu ostvarivši prvu pobjedu protiv Napolija nakon šest uzastopnih poraza u međusobnim susretima. Bila je to ujedno i prva Veronina pobjeda protiv Napolija nakon ožujka 2015. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći najbrži gol u povijesti Serie A

Gosti su poveli već nakon 8.95 sekundi čime je Hirving Lozano postao strijelac trećeg najbržeg gola u povijesti Serie A. Rekord još uvijek drži napadač Milana Rafael Leao koji je u prosincu prošle godine zabio pogodak Sassuolu nakon svega 6.7 sekundi. Tek neznanto brži od Lozana bio je i Paolo Poggi postigavši u prosincu 2001. godine gol za Piacenzu protiv Fiorentine nakon 8.8 sekundi.

Usprkos ranom šoku, Verona je u nastavku susreta okrenula rezultat, a strijelci su bili Federico Dimarco (34), Antonin Barak (62) i Mattia Zaccagni (79). Nikola Kalinić je počeo susret u momčadi Verone, a igrao je do 56. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan prvi na ljestvici

Genoa je u derbiju začelja pobijedila Cagliari sa 1-0 ostvarivši važnu pobjedu. Pogodak odluke zabio je Mattia Destro u 10. minuti utakmice. Milan Badelj je odigrao cijeli susret za domaći sastav, dok je Marko Pjaca ušao u igru u 77. minuti. Marko Rog nije nastupio za Cagliari zbog ozljede.

U prvom nedjeljnom susretu Juventus je pobijedio Bolognu sa 2-0 pobijedio kod kuće Bolognu, a strijelci za "Staru damu" bili su Arthur u 15. i Weston McKennie u 71. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vodi Milan sa 43 boda, dva manje ima Inter na drugoj poziciji, dok je treća Roma sa 37 bodova. Juventus je trenutačno četvrti sa 36 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo