Hrvatski fudbaleri slavili uz: Čujte, bando, četnici

Pesme Marka Perkovića Tompsona bile hit večeri

25.3.2013.
4:26
VOYO logo

Fudbaleri reprezentacije Hrvatske burno su proslavili pobedu nad Srbijom na "Maksimiru", a hit večeri u diskoteci "The Best" bio je, naravno, Marko Perković Tompson - "Bojna Čavoglave", piše "Mondo".

Deo fudbalske reprezentacije Hrvatske veliku pobedu nad Srbijom od 2:0 u kvalifikacijama za Mundijal 2014. godine proslavio je burno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vatreni" su od selektora Igora Štimca, što su neki iskoristili da odu na "cajku", a portal 24sata.hr otkriva i šta je bio hit večeri u noćnom klubu "The Best", gde su između otalih lumpovali Luka Modrić, Domagoj Vida, Mateo Kovačić i Vedran Ćorluka.

- Nije bilo tamburaša, za muziku je bio zadužen D.J. Orile su se diskotekom hrvatske rodoljubive pesme, a sat vremena nakon ponoći jedan od igrača naručio je Tompsona. I iz zvučnika je, na oduševljenje gostiju, zatreštala "Bojna Čavoglave! -, navodi 24sata.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sigurno se mnogi od vas pitaju zbog čega je upravo ta pesma bila hit večeri, a s obzirom da ona postoji na YouTube kanalu, svako može da je čuje. Mi vam svakako ne preporučujemo da je odslušate, osim ukoliko nemate baš jak želudac. Kažemo: jak želudac, jer ćete biti u prilici da čujete, recimo, sledeće stihove:

- Čujte srpski dobrovoljci, bando četnici, stići će vas naša ruka i u Srbiji -.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo