Velika večer Sanje Popović i ekipe pretvorila se u tugu

Hrvatske odbojkašice nisu se uspjele plasirati u polufinale Europskog prvenstva, kojem su zajednički domaćini Njemačka i Švicarska.

11.9.2013.
21:36
VOYO logo

U daleko većoj mjeri su Hrvatice mogle (možda i morale) zakomplicirati ovaj meč. Jedan od prva dva seta je vrlo lako mogao otići na hrvatsku stranu, no Njemice su bile spretnije u tim napetim završnicama dionica, da bi nakon svega lako okončale meč u svoju korist.

U prvom su setu njemačke igračice imale stalnu prednost, no Hrvatska je dostigla zaostatak i povela 22:20. No, tada su Njemice napravile niz od četiri poena za 24:22 i dobile su prvi set 25:23.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom su se ekipe izmjenjivale u vodstvu da bi Njemačka serijom otišla na, činilo se, neuhvatljivih 24:19. Hrvatska je uspjela spasiti četiri set-lopte, ali kada je trebalo izbrisati i onu posljednju poen je ipak otišao na njemačku stranu za novih 25:23.

I na kraju, u trećem su setu Hrvatice prve došle do petnaestog poena, ali su do kraja meča uhvatile još samo tri i na kraju ispale od domaćina prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samanta Fabris je odigrala još jednu sjajnu utakmicu, osvojila je čak 35 poena, dok je najbliža njoj bila Mira Topić s 22 osvojena poena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo