TRI BODA SA TEŠKOG GOSTOVANJA / Hrvatska se namučila protiv Malte

Image
Foto: PIXSELL

Nogometaši Hrvatske uspješno su ostvarili svoj cilj - osvojili su tri boda na teškom gostovanju na Malti pobjedom 3:1.

2.9.2011.
21:06
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u kvalifikacijskom je dvoboju za odlazak na EURO 2012. na gostovanju svladala Maltu sa 3-1 (2-1).

'Vatreni' su poveli rano, u 11. minuti, baš kako je i priželjkivao naš stožer. Nakon ubačaja Strinića s lijevog boka vratar Malte je izbacio loptu na vrh 16-erca, a Vukojević je preciznim udarcem pogodio za vodstvo 1-0.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naši nakon dobre kombinacije vode sa 2-0 u 32. minuti. Srna je uposlio Mandžukića, koji je petom proslijedio za Badelja, a on se sam našao pred vratarom Malte i sigurno je plasirao loptu mrežu.

Nakon vodstva od 2-0 hrvatski igrači su se malo opustili, i u 38. minuti zbog nepažnje naših stopera Lovrena i Ćorluke najbolji igrač Malte Michael Mifsud probio se u 16-erac i zabio je za smanjenje hrvatskog vodstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olakšanje u našim redovima stiglo je u 68. minuti. Badelj je dobro ubacio na drugu vratnicu, a Lovren je glavom pogodio za 3-1.

Ovom pobjedom Hrvatska je ostala na drugom mjestu na ljestvici skupine F sa 16 bodova, jednim manje od vodeće Grčke, a tri više od trećeg Izraela, koji će biti i sljedeći suparnik naše reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska i Izrael igrat će u utorak u Zagrebu s početkom u 20 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo