RASPRODAN GRADSKI VRT / Hrvatska reprezentacija s navijačima za Slavoniju!

Hrvatski nogometni savez objavio je na svojim stranicama zahvalu: 'Dragi navijači hrvatske reprezentacije, zahvaljujemo Vam što će u subotu Gradski vrt biti ispunjen do posljednjeg mjesta'.

30.5.2014.
11:14
VOYO logo

Hrvatska reprezentacija imat će veličanstven oproštaj uoči odlaska na Svjetsko prvenstvo u Brazil. Prepun Gradski vrt podržat će reprezentativce u dvoboju protiv Malija i tako ispratiti Hrvatsku na četvrto SP u njenoj povijesti, piše na stranicama Hrvatskog nogometnog saveza.

No utakmica će imati i puno veći značaj od sportskog - Hrvatski nogometni savez poklonit će sav prihod u humanitarne svrhe, za pomoć područjima stradalim u katastrofalnim poplavama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL

Reprezentativci su i sami dali svoj doprinos, pa su se tako odrekli milijun kuna premija za prolazak na Svjetsko prvenstvo.

"Zbog svih ovih ljudi i ovog dijela Hrvatske, hvala Vam što dolazite podržati hrvatsku reprezentaciju i naše Slavonce i Slavonke! Budimo ponosni!", piše na stranicama HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, izbornik Niko Kovač, njegov brat Robert i Ivica Olić prije devet dana posjetili su stanovnike poplavljenih područja u prihvatilištu u Cerni. Bio je to doista emotivan susret.

Prisjetite se kako je to izgledalo u našem video prilogu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo