SLATKA OSVETA ZA BEOGRAD / Hrvatska rapsodija u Londonu: Sjajni Kauboji pregazili Srbiju!

Image
Foto: PIXSELL

U susretu drugog kola B skupine olimpijskog turnira u Londonu rukometaši Hrvatske su deklasirali Srbiju 31:23 (13:9) i nakon dvije odigrane utakmice imaju maksimalna četiri boda.

31.7.2012.
18:42
PIXSELL
VOYO logo

LONDON - U reprizi polufinala posljednjeg europskog prvenstva Hrvatska je uzvratila Srbiji za poraz u Beogradu deklasiravši europske doprvake s osam golova razlike. Bila je to i prva pobjeda izbornika SlavkaGoluže protiv Srbije u četiri međusobna ogleda.

Nakon početnih deset minuta nervoze i traženja, hrvatski rukometaši su posložili redove i do konca prvog dijela više nisu ispuštali prednost. U dva navrata Hrvatska je imala i pet golova viška (8:3, 13:8), a na odmor se otišlo rezultatom 13:9.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U prvih 30 minuta najviše su se istaknuli Čupić s pet golova te Lacković s tri, dok je Alilović skupio šest obrana. Zanimljivo, Čupić je utakmicu otvorio s dva promašena zicera, no nakon toga više nije imao niti jedan promašaj.

Na otvaranju drugog poluvremena odabranici Slavka Goluže upali su u manju krizu što je Srbije iskoristila s dva brza gola primaknuvši se na 11:13. Kod rezultata 12:14 Srbi su imali i napad za minus jedan, no Alilović je sjajno reagirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 39. minuti Hrvatska se odvojila na plus četiri (18:14), a pet minuta kasnije ponovo smo imali pet golova viška (22:17). U 48. minuti Hrvatska je došla i do šest golova viška (24:18), a u 53. minuti je bilo plus sedam (27:20), a ubrzo i osam golova viška s koliko je na koncu i završila utakmica. U tim trenucima sjajno je branio VenioLosert, koji je u svega nekoliko minuta sakupio devet obrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike