TEŠKA OZLJEDA NAŠEG VEZNJAKA / Hrvatska bez Luke Modrića

Image

Hrvatski reprezentativac je slomio fibulu i pauzirat će dva do tri mjeseca što znači da će propustiti ostatak kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo.

29.8.2009.
16:58
VOYO logo

Iz Londona dolazi vrlo loša vijest za izbornika Slavena Bilića i cijeli nogometni puk. Ozljeda Luke Modrića, zbog koje je u 49. minuti napustio teren u srazu svog Tottenhama i Birminghama u 4. kolu Premier lige, teže je prirode.

Naime, riječ je o puknuću fibule te je Modrić izgubljen za sljedeća tri mjeseca. U prijevodu, Modrić propušta kvalifikacijske utakmice za odlazak na SP u Južnu Afriku.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luki Modriću je prema rezultatima prvih dijagnostičkih obrada dijagnosticirano puknuće lisne kosti (lat. fibula) bez pomaka i već u nedjelju uslijedit će daljnja obrada te ćemo imati detaljnije informacije", službeno je očitovanje liječnika reprezentacije Zorana Bahtijarevića.

Tottenham je pobijedio Birmingham 2:1 zgoditkom Aarona Lennona u sudačkoj nadoknadi, ali je dvoboj zasjenila ozljeda Luke Modrića u 49. minuti. Modrić je ostao ležati nakon starta Leea Bowyera i morao je izaći iz igre. Umjesto Modrića je u igru ušao Peter Crouch (72), koji je i postigao prvi zgoditak za Tottenham, a za Birmingham je izjednačio Bowyer tri minute kasnije nakon pogreške vratara Carlo Cudiccinia. U petoj minuti sudačke nadoknade Aaron Lennon je postigao zgoditak kojim je Tottenham ubilježio i četvrtu pobjedu na startu sezone. Vedran Ćorluka je igrao cijelu utakmicu za domaći sastav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju kola Manchester United je na Old Traffordu pobijedio Arsenal 2:1, a za gostujući sastav posljednjih 11 minuta odigrao je napadač hrvatske reprezentacije Eduardo da Silva. Arsenal je poveo sjajnim pogotkom Andreja Aršavina u 40. minuti, no "Crveni vragovi" su u drugom dijelu utakmice preokrenuli rezultat golovima Waynea Rooneya (59-11m) i Abou Diabyja (64-autogol) . Eduardo je ušao u igru u 79. minuti umjesto Denilsona.

Nogometaši Chelsea svladali su na svom Stamford Bridgeu Burnley s 3:0 i tako ostali na vrhu lige s maksimalnih 12 bodova. Pogotke su za Chelsea dali Nicolas Anelka (45+2), Michael Ballack (47) i Ashley Cole (52.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blackburn Roversi i West Ham United su igrali 0:0, a zadnjih 15 minuta je za domaće igrao Nikola Kalinić.

Liverpool je došao do pobjede kod Bolton Wanderersa, koji su vodili s 1:0 i 2:1. Nade domaćina u pozitivan rezultat pokopane su nakon crvenog kartona Seana Davisa u 55. minuti, a Liverpool je to iskoristio i pogocima Fernanda Torresa (56) i Stevena Gerrarda (83) došao do pobjede koja bi mogla spasiti trenera Rafu Beniteza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo