Globalna prezentacija / Hrvatima predstavljen Mini Paceman

Image

Mini Paceman, novi, sedmi član uspješne i dobro poznate obitelji, predstavljen je hrvatskoj javnosti u Zagrebu, na sam dan njegove svjetske premijere.

22.3.2013.
14:13
VOYO logo

Za lokaciju predstavljanja ovom je prilikom odabran zagrebački Cvjetni trg, gdje su posjetitelji uz ispijanje kavice i prolaznici mogli uživati u nesvakidašnjem prizoru. Naime, sukladno promotivnom komunikacijskom sloganu za model Paceman – Design with bite (Dizajn s ugrizom), Paceman se "izlegao“  iz jaja dinosaura i nastavio samouvjereno i sigurno kretati "urbanom džunglom“.

Atraktivan dizajn prvog Sports Activity Coupe modela na svijetu u premium segmentu malih i kompaktnih vozila, nudi inovativnu kombinaciju sportski definiranog karaktera, tipično i sasvim neusporedivo iskustvo u vožnji karakteristično za sve Minije te raskošan prostor u unutrašnjosti vozila s "lounge“ atmosferom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dostupan je s dizelskim i benzinskim motorima u rasponu od 112 KS (MINI Paceman Cooper D), pa sve do 218 KS koliko razvija turbobenzinski motor u MINI-ju Paceman JCW. Nakon modela MINI Countryman ovo je drugi model koji kao opciju nudi pogon na sva četiri kotača, a uz ručni mjenjač, na raspolaganju je i automatski sa šest stupnjeva prijenosa. Ima dorađeno podvozje koje standardno uključuje sportski spušteni ovjes s multilinkom na stražnjim kotačima.

S dugačke liste dodatne opreme treba istaknuti prilagodljiva ksenonska svjetla, tempomat, grijana sjedala, MINI Connected funkcije koje uključuju web radio, korištenje Facebook-a i Twittera u vozilu, Harman Kardon audio sustav te bezbroj mogućnosti personalizacije boja karoserije i unutrašnjosti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paceman na hrvatskom tržištu stoji od 223.668 kuna naviše, koliko treba izbrojati za model Cooper.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo