hrvatska-nigerija / Hrvati osvojili Kalinjingrad, a evo što navijači mogu očekivati u Zagrebu

Prvu utakmicu vatrenih protiv Nigerije sutra u Kalinjingradu pratit će tisuće naših navijača na tribinama, ali žestoko navijanje očekuje se i u Hrvatskoj

15.6.2018.
19:04
VOYO logo

Prvu utakmicu vatrenih protiv Nigerije sutra u Kalinjingradu pratit će tisuće naših navijača na tribinama, ali žestoko navijanje očekuje se i u Hrvatskoj. No, vrlo je zanimljivo da će se u Hrvatskoj navijati i za Nigeriju.

Kalinjingrad je sjajno ugostio Hrvate. No, podrška će dolaziti i iz domovine. Oni koji nisu otišli u Rusiju, reprezentaciju će bodriti s naših trgova. Sigurno će gromoglasna podrška biti i sa zagrebačkog Trga bana Josipa Jelačića. Zagrijavanje počinje već večeras derbijem prvog kola Portugal-Španjolska, nakon čega će Zagrepčanima svirati Teška industrija, a prava fešta sprema se za sutra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujemo naravno pobjedu. Nakon toga očekujemo proslavu. Zabavljat će nas Opća opasnost i još neki bendovi. Za dobru zabavu pobrinut će se naši ugostitelji. Imamo bogatu gastronomsku ponudu", rekla je organizatorica Ana Lovasić.

Nešto dalje u centru je Foodbalerka mjesto gdje se susreću nogomet i delicije. Tu ćete se moći susresti sa čuvenim Ronaldom. Ne s nogometašem nego sa sendvičem od četiri sata pečenog ramsteka u umaku čiji se recept drži u strogoj tajnosti. Ronaldo na terenu je dobar, ali ovaj je još bolji. No, našim igračima će veći problem biti Messi. I njega će Lovren i ekipa smazati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ne pripremaju se samo hrvatski navijači. Vlasnik afričkog restorana u Zagrebu Nigerijac Princ navija za Hrvatsku uvijek osim sutra. "Malo sam nervozan zbog sutra jer od jučer kad sam u autu svaki sekunda samo čujem Nigerija-Hrvatska, Hrvatska će pobijediti Nigeriju... Onda mi srce lupa jako."

Hrvatska je za prvu utakmicu spremna. Nadajmo se samo kako će se Modrić i ostali Vatreni na terenu sjetiti koliko srca kuca za njih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S hrvatskim navijačima koji su već osvojili Kalinjingrad je Marko Vargek. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo