Izbor Handball Worlda /

Hrvat u izboru za najboljeg mladog igrača rukometnog Eura juriša prema vrhu, nijanse ga dijele od prvog mjesta

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Prestižni rukometni portal Handball World je kreirao listu od 20 mladih igrača koji su zablistali na turniru te je u tijeku izbor najboljeg među njima, a Hrvat Tin Lučin zabilježio je najveći skok u posljednjih tjedan dana

14.2.2022.
19:33
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

EHF je proglasio Jima Gottfridsona najboljim igračem Europskog prvenstva 2022. godine u Mađarskoj i Slovačkoj, a rukometnu javnost su na ovom kaotičnom prvenstvu oduševili brojni mladi igrači koji su najavili da će konkurencija za titulu najboljeg uskoro biti jača za brojna nova imena.

Jedan Hrvat na listi

Priznati rukometni portal Handball World je prije desetak dana otvorio izbor za najboljeg igrača Eura mlađeg od 23 godine, a na listi se našao i jedan naš igrač.
Od hrvatskih mladih nada u izboru se našao i Tin Lučin kojeg je poznati portal predstavio kao jednog od ključnih igrača naše izabrane vrste.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Doktorski /

Dule majstore: Pogledajte nevjerojatnu asistenciju Domagoja Duvnjaka

Image
Doktorski /

Dule majstore: Pogledajte nevjerojatnu asistenciju Domagoja Duvnjaka

"Lučin je organizator igre koji je u akciji bio gotovo četiri i pol sata tijekom prvenstva te je uspio postići 28 pogodaka u sedam utakmica i upisati još 19 asistencija. Osim toga bio je stup hrvatske obrane te je upisao dva bloka i jednu ukradenu loptu", stoji u predstavljanju Tina Lučina.

Lučin najviše napredovao

Otkad smo prošlog tjedna pisali o ovom natječaju Tin Lučin je zabilježio najveći skok od svih natjecatelja. Naime, tad je Lučin držao sedmo mjesto s oko 5 posto svih glasova no sad se nalazi na visokom drugom mjestu sa 1.5 posto glasova manje od vodećeg Islanđanina Viktora Hallgrimmssona

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Podsjećamo, u idealnoj postavi prvenstva su se našla dva igrača mlađa od 23 godine, a to su bili već spomenuti Hallgrimmsson i Danac Mathias Gidsel
Iz regije su se na listi našli još mladi crnogorski organizator igre Radojica Čepić, srpski vratar Milan Bomaštar te Slovenac Domen Makuc.

Ako želite pomoći Tinu Lučinu da dođe do pobjede u ovom izboru to možete učiniti ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kuća Kardashian
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo