HRABRA IZJAVA DINAMOVOG JUNAKA NAKON PROLASKA DALJE: / 'Nećemo tu stati. Želimo proći i osminu finala koga god izvučemo'

Image

U ovoj fazi natjecanja nema nositelja, a međusobno mogu igrati i klubovi iz istih zemalja

25.2.2021.
23:13
VOYO logo

Drugi put u posljednje tri sezone nogometaši zagrebačkog Dinama izborili su plasman u osminu finala Europske lige. Modr" su izborili nastavak europske priče nakon što su u 16-ini finala s dvije pobjede izbacili ruski Krasnodar. Nakon 3-2 iz ruskog ogleda, Dinamo je u uzvratnom susretu na stadionu Maksimir pobijedio sa 1-0. Pogodak odluke zabio je Mislav Oršić u 30. minuti.

Image
VELIKANI PRIJETE DINAMU: /

Poznato kad je ždrijeb i prva utakmica Modrih u osmini finala

Image
VELIKANI PRIJETE DINAMU: /

Poznato kad je ždrijeb i prva utakmica Modrih u osmini finala

"Ovo nam je nagrada. Naporno smo radili. Ovo mi je došlo kao premija. Nisam očekivao da ću doći u tako buran period u u Dinamu. Ždrijeb? Nemam želje. Želim proslaviti prolazak ovo je jedna velika stvar", kazao je StefanRistovski.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

"Jako smo sretni zbog svih. Nećemo tu stati. Želimo proći i osminu finala koga god izvučemo. Gol je samo nagrada za trud. Akcija? Vježbali smo na treningu kontre i prolazak iza leđa. Kad je lopta dolazila prema mom igraču obrana je malo zastala i ako smo na treningu radili, vratio sam povratnu i zabili smo", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I u Rusiji oni nisu imali određenih prilika. Organizirani smo, igramo dobro obranu i primili smo malo golova. Skratili smo im šanse za gol na minimum", poručio je KristijanJakić.

"Sretni smo što idemo dalje. Znali smo da su prema naprijed jako dobri i da dobro u sredini kombiniraju. Čekali smo priliku iz kontre. To nam je u Europi najjače oružje. Ždrijeb? Nemam želje. Koga dobijemo dobijemo. Dat ćemo sve od sebe da prođemo dalje i napravimo korak više nego prije dvije godine", kazao je pak Mislav Oršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo