NEZAUSTAVLJIVI SUPERMAN / Howard srušio još jedan rekord

Image
Foto: Wikipedia

Zvijezda Orlando Magica Dwight Howard u noći na srijedu postao je najučinkovitiji košarkaš u povijesti tog kluba sa 10.657 koševa.

25.1.2012.
14:05
Wikipedia
VOYO logo

Dwight Howard je u utorak postao najučinkovitiji igrač u povijesti Orlando Magica u pobjedi od 102-83 nad Indiana Pacersima u Indianapolisu.

Howard je sinoć zabio 14 koševa čime je ukupan broj koševa koje je do sada zabio u dresu Magica narastao na 10.657 te je tako "preskočio" dosadašnjeg rekordera Nicka Andersona sa 10.650 koševa. Ryan Anderson je zabio 24 koša, dok su Danny Granger i Roy Hibbert postigli svaki po 16 pogodaka za Pacerse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovom pobjedom Orlando može zaboraviti ponižavajući poraz od ponedjeljka u Bostonu od 87-56, a sinoć je zabio gotovo dvostruko više i realizirao je 13 trica. Ovo je prvi poraz na domaćem terenu za Indianu (11-5). Orlando (12-5) se sada popeo na treće mjesto u Istočnoj konferenciji.

Howard (26) igra u Orlandu sedam godina. Pet je puta izabran u All Star momčad i tri je puta proglašen najboljim obrambenim igračem NBA-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Miamiju je Chris Bosh sinoć zabio 17 od ukupno 35 koševa u zadnjoj četvrtini za pobjedu Miami Heata od 92-85 nad Cleveland Cavaliersima.

Heat je još uvijek bez ozlijeđenog Dwyanea Wadea i Cleveland je gubio samo dva koša u zadnjoj četvrtini kada je Bosh zabio tricu za povećanje vodstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostujući Cavaliersi su dva puta došli na tri koša razlike u zadnjih 13 sekundi, ali su Bosh i Miami (12-5) dobili utakmicu na liniji slobodnih bacanja gdje je Bosh imao savršen učinak - 14 od 14.

LeBron James, koji je igrao protiv svoje bivše momčadi, postigao je 18 koševa, a Heat je poboljšao svoj učinak na sedam pobjeda i jedan poraz bez Wadea, koji ima problema s gležnjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kyrie Irving, koji je najbolji od svih rookieja u sezoni, predvodio je Cleveland (6-10) sa 18 koševa, ali je gostima ovo četvrti uzastopni poraz.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo