Hrvatska rukometna reprezentacija igrat će kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre koji je na rasporedu od 12. do 14. ožujka 2021. godine, u Montpellieru. Izbornik Hrvoje Horvat objavio je prije nekoliko dana popis igrača na koje računa, međutim, uskoro su krenuli problemi. Iako je najavljen povratak Luke Stepančića, on je zbog ozljede otpao te je umjesto njega izbornik pozvao Šimu Ivića.

A IZ PPD Zagreba Horvatu je stigla još jedna loša vijest.

"Nakon kliničke i dijagnostičke obrade, utvrđena je ozbiljna povreda desnog ramenog zgloba pivota rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb i hrvatskog reprezentativca - Marina Šipića. Nažalost, radi se o povredi gdje je očekivani vijek oporavka 4 do 5 mjeseci. U srijedu 17. veljače bit će podvrgnut artroskopskom zahvatu nakon kojeg ćemo dati detaljne informacije o samoj ozljedi", priopćili su iz kluba.

"Sezona je sama po sebi bila čudna i žao mi je da mi ovako završava. Žao mi je što neću biti tu za klub i reprezentaciju u nastavku izazova i natjecanja pred nama. Ali to je sastavni dio sporta. Nadam se dobrom oporavku i vraćam se još jači i spreman za sljedeću sezonu. Ekipi želim da dobro odradi preostale utakmice, a u meni će imati najglasnijeg navijača", kazao je Šipić, koji bi lako mogao propustiti i olimpijske igre u Tokiju.