HORVAT OSTAO BEZ JOŠ JEDNOG VAŽNOG IGRAČA: / 'Utvrđena je ozbiljna ozljeda, oporavak će trajati 4 do 5 mjeseci'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Pitanje je kad će opet biti na raspolaganju

13.2.2021.
14:25
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska rukometna reprezentacija igrat će kvalifikacijski turnir za Olimpijske igre koji je na rasporedu od 12. do 14. ožujka 2021. godine, u Montpellieru. Izbornik Hrvoje Horvat objavio je prije nekoliko dana popis igrača na koje računa, međutim, uskoro su krenuli problemi. Iako je najavljen povratak Luke Stepančića, on je zbog ozljede otpao te je umjesto njega izbornik pozvao Šimu Ivića.

Image
[VIDEO] NASTAVLJA SE SUKOB IZMEĐU CINDRIĆA I KAJBE: /

'Mene naziva lažovom? Stručnjaci obratite pažnju na njegovu gestikulaciju'

A IZ PPD Zagreba Horvatu je stigla još jedna loša vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon kliničke i dijagnostičke obrade, utvrđena je ozbiljna povreda desnog ramenog zgloba pivota rukometnog kluba Prvo plinarsko društvo Zagreb i hrvatskog reprezentativca - Marina Šipića. Nažalost, radi se o povredi gdje je očekivani vijek oporavka 4 do 5 mjeseci. U srijedu 17. veljače bit će podvrgnut artroskopskom zahvatu nakon kojeg ćemo dati detaljne informacije o samoj ozljedi", priopćili su iz kluba.

Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL
Image
Foto: Slavko Midzor/PIXSELL

17.01.2019., Olympiahalle, Muenchen, Njemacka - Svjetsko rukometno prvenstvo 2019., skupina B, 5. kolo, Spanjolska - Hrvatska. Marin Sipic, Viran Morros. Photo: Slavko Midzor/PIXSELL

"Sezona je sama po sebi bila čudna i žao mi je da mi ovako završava. Žao mi je što neću biti tu za klub i reprezentaciju u nastavku izazova i natjecanja pred nama. Ali to je sastavni dio sporta. Nadam se dobrom oporavku i vraćam se još jači i spreman za sljedeću sezonu. Ekipi želim da dobro odradi preostale utakmice, a u meni će imati najglasnijeg navijača", kazao je Šipić, koji bi lako mogao propustiti i olimpijske igre u Tokiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo