RIJEŠENA TRENERSKA KRIŽALJKA / Hodgson preuzeo Liverpool

Image

Potpisan je trogodišnji ugovor, a prvi možda i najteži Hodgsonov zadatak bit će zadržati glavne zvijezde Stevena Gerrarda i Fernanda Torresa u klubu.

1.7.2010.
11:08
VOYO logo

Nakon što je raskinuo ugovor s Fulhamom, engleski nogometni stručnjak Roy Hodgson (62) postao je novi menadžer Liverpoola. Hodgson je s "Redsima" potpisao ugovor na tri godine koji bi mu trebao donijeti oko 10 milijuna eura.

"Ovo je najveći izazov u mojoj karijeri. Liverpool je nogometna institucija i posebna je čast voditi Redse," kazao je Hodgson koji je jedan od najuglednijih britanskih nogometnih stručnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posljednje tri godine je vodio Fulham s kojim je ove sezone stigao i do finala Europske lige. Tijekom uspješne trenerske karijere vodio je i reprezentacije Finske, Švicarske i Ujedinjenih Arapskih Emirata, te Inter, Blackburn, Udinese, Viking, FC Kopenhagen, Grasshopper, Xamax, Malmo, Orebro, Bristol i Halmstad.

Prvi, a možda i najteži Hodgsonov zadatak bit će zadržati glavne zvijezde Stevena Gerrarda i Fernanda Torresa u klubu. Za njihove usluge veliki interes su pokazali Real Madrid i Chelsea i bit će ih teško zadržati ukoliko se momčad bitnije ne pojača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uskoro ću razgovarati s dečkima i nadam se da će ostati u klubu," dodao je Hodgson.

Na klupi Liverpoola naslijedit će Španjolca Rafaela Beniteza koji je preselio u Inter nakon što je momčad s Anfielda vodio posljednjih šest godina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo