HOĆE LI SE VELIKANI USKORO OTIMATI ZA VLAŠIĆA? / 'Istina je, razgovarao sam s predstavnikom Intera'

Image
Foto: AFP

Hrvatski nogometaš u sjanoj je formi otkako je preselio u Rusiju.

6.10.2018.
11:14
AFP
VOYO logo

Nakon godinu dana razočaravajućeg boravka u Evertonu Nikola Vlašić odlučio je sreću potražiti u moskovskom CSKA. Tamo je ljetos stigao ne jednogodišnju posudbu, a taj se potez za sada pokazuje kao pravi pogodak. Sredinom ovog tjedna bivši igrač Hajduka srušio je Real Madrid u drugom kolu Lige prvaka čime je došao u središte pozornosti svjetskih medija.

Sada je pak njegov menadžer Tonči Martić otkrio da je ljetos razgovarao s Interovim sportskim direktorom Pierom Ausilijem oko potencijalnog transfera 21-godišnjaka u redove talijanskog diva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prate Hrvate

"Normalno je da talijanski velikani, uključujući i Inter, s pozornošću prate hrvatsko tržište i njegove najtalentiranije pojedince. Tako je i s Nikolom, koji nikada stvarno nije bio blizu prelaska u Inter, ali sam razgovarao s Ausilijem", rekao je Martić za FCInternews.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što sada zapinje za oko je da je Vlašić tek prije mjesec i pol dana stigao u CSKA i odmah je počeo sjano igrati. Tek mu je 21 godina i igra u prvenstvu i Ligi prvaka", dodao je.

Vlašić je prošlog ljeta stigao u Everton iz Hajduka za deset milijuna eura, da bi godinu potom već napustio Goodison Park.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo