NOVA DRAKONSKA KAZNA / HNL poslao još jednu 'čestitku' na Poljud

Image

Odvjetnik splitskog prvoligaša Damir Primorac je najavio žalbu na odluku disciplinskog suca Prve HNL Krešimira Vlajčevića.

4.4.2012.
20:26
VOYO logo

SPLIT - Disciplinski sudac Prve HNL KrešimirVlajčević u srijedu je donio odluku po kojoj se Hajduk kažnjava sa 235 tisuća kuna zbog divljanja navijača na čak četiri utakmice, a klupski odvjetnik DamirPrimorac je najavio žalbu na tu odluku.

Hajduk je kažnjen sa 80 tisuća kuna zbog paljenja baklji i hukanja od strane domaćih navijača prema crnoputom igraču Henriju Belleu u utakmici 19. kola Prve HNL protiv pulske Istre 1961. odigrane na Poljudu. Također, Hajduk se sa 60 tisuća kuna kažnjava zbog bacanja pirotehničkih sredstava u 42., 60. i 62. minuti, te prekida zbog zapaljene mreže gola u utakmici 23. kola protiv Cibalije također na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hajduk je kažnjen novčano i za dvije utakmice odigrane u gostima. Splićani su sa 45 tisuća kuna kažnjeni zbog bakljade u 15. i 62. minuti i trganja i bacanja sjedalica s tribine od strane navijačke skupine Torcida na utakmici 22. kola protiv Dinama na Maksimiru. Splićanima je odrezana i kazna od 50 tisuća kuna zbog bakljade Torcide u 60. i 61. minuti utakmice 18. kola protiv Rijeke na Kantridi, navodi portal Prve HNL.

Hajdukov odvjetnik DamirPrimorac reagirajući na ove novčane kazne najavio je da će se Hajduk na njih žaliti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno nam je kad se dogode propusti na Poljudu, a u zadnje vrijeme se i ne događaju jer kao organizator utakmica Hajduk poduzima sve propisane mjere radi spriječavanja protupravnih ponašanja. Međutim nikako ne možemo odgovarati za propuste koji se događaju na drugim stadionima gdje Hajduk nije organizator", izjavio je Primorac večeras za Radio Split.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo