POBJEDOM 2-1 NAD BORUSSIJOM (M) / Hertha opet na vrhu Bundeslige

Image

Josip Šimunić odigrao je cijelu utakmicu, a Marko Babić ušao je u igru u 84. minuti. Schalke je slavio 2-1 na gostovanju kod Eintrachta, a Rakitić je sjedio na klupi.

28.2.2009.
19:38
VOYO logo

Nogometaši berlinske Herthe pobijedili su na svom stadionu Borussiju iz Mönchengladbacha 2-1 i time ponovno zasjeli na prvo mjesto Bundeslige.

Domaće je u vodstvo doveo Ukrajinac Andrij Voronjin u 28. minuti postigavši svoj sedmi prvenstveni pogodak odnosno četvrti u pet utakmica proljetnog dijela prvenstva. Vodstvo domaćih u 44. je minuti povisio Dardai, da bi 21-godišnji američki reprezentativac Michael Bradley smanjio na konačnih 2-1 u 69. minuti iz 11-erca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Josip Šimunić odigrao je svih devedeset minuta za domaću momčad, dok je Marko Babić ušao u igru u 84. minuti.

"Pođe li nam za rukom da pobijedimo u osam od preostalih 12 utakmica ostat ćemo do samog kraja u igri, a tada bismo mogli i do naslova, smatra Šimuinić, po ocjenama tamošnjih medija najbolji obrambeni igrač Bundeslige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

 Priliku za povratak na prvo imat će HSV, naših Olića i Petrića, u nedjelju kada ugošćuje Wolfsburg. Zanimljivo će biti i u Bremenu gdje Werder dočekuje Bayern.

Schalke je bez Ivana Rakitića, koji je sjedio na klupi, pobijedio na gostovanju Eintrachta u Frankfurtu 2-1. U Dortmundu su igrali Borussia i donedavni hit lige Hoffenheim. Golova nije bilo, ali crvenih kartona jest. Zaradili su ih u 78. minuti Borussijin Kehl i Hoffenheimov Weis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hannover je golom Nizozemca Jan Brugginka pobijedio Bayer na svom travnjaku 1-0, dok je Energie iz Cottbusa propustio dvostruko vodstvo (1-0 i 2-1) na gostovanju kod Bochuma izgubivši na kraju 3-2. Gol odluke za domaće iz penala je zabio Pfertzel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo