ZA ISPUNJENJE AMBICIJA / HD u finišu prijelaznog roka doveo tri pojačanja

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Uprava Hrvatskog dragovoljca dovela je trojicu igrača, veznjaka Stipu Bačelića-Grgića te napadače Dražena Jelića i Matiasa Zubaka, priopćio je danas hrvatski prvoligaš koji se nakon osam kola nalazi na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice sa samo tri boda.

3.9.2013.
20:18
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

ZAGREB - Trener DavorMladina pohvalno se izrazio o svoj trojici igrača, a posebno je istaknuo Stipu Bačelića - Grgića za kojeg smatra da bi trebao preuzeti ulogu nositelja igre u nastavku prvenstva, dok bi Jelić i Zubak trebali zaoštriti konkurenciju u napadu. Stipe Bačelić-Grgić prošlu je sezonu igrao u Istri 1961, ali je po završetku sezone raskinuo ugovor s klubom iz Pule. Za vrijeme prijelaznog roka zanimanje za njega pokazivao je lisabonski Sporting.

Dražen Jelić igrao je u Šibeniku, Splitu, dio karijere proveo je u Grčkoj, a posljednji klub bio mu je Zagreb, dok je Matiasu Zubaku posljednji poslodavac bila Cibalia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Očekujemo od novih igrača da podignu kvalitetu igre te da pomognu u problemima s realizacijom koje smo imali u zadnjih nekoliko utakmica. Stručni stožer tražio je pojačanja, i dobio ih je, pa se sada nadamo da ćemo ostvariti zacrtani cilj, a to je sedmo mjesto. Sve ispod toga bio bi neuspjeh", kazao je predsjednik Hrvatskog dragovoljca IvicaPerković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo