ZARADIO I PRIJAVU / Hamilton divljao po cesti, zaplijenili mu Mercedes

Bivši svjetski prvak se ispričao, ali je na 48 sati ostao bez svog auta. Čeka ga prekršajna prijava zbog divljanja po cesti, koje on naziva "pretjerano živahnom vožnjom".

27.3.2010.
10:25
VOYO logo

MELBOURNE - McLarenov vozač, bivši svjetski prvak u Formuli 1 Lewis Hamilton (25), ispričao se u petak zbog "pretjerano živahne" vožnje nakon što ga je zaustavila policija u Melbourneu.

"Te sam večeri vozio pretjerano živahno i zato me zaustavila policija. Bilo je glupo to što sam učinio i želim se zbog toga ispričati", rekao je Hamilton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta njegova "živahnost" sastojala se u namjernom divljačkom proklizavanju stražnjih kotača njegova Mercedesa, na samom izlasku iz Albert Parka, u kojemu je sat-dva ranije bio najbrži na treningu.

"S obzirom da u Melbourne dolazi mnoštvo posjetitelja sa svih strana svijeta, od vozača očekujemo da se drže prometnih pravila", rekao je policijski glasnogovornik i dodao kako će Hamilton prekršajno odgovarati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čim su ga policajci uočili kako divlja, dali su se u potjeru za njim. Kada su ga presreli i zaustavili, nakratko su s njim razgovarali, a zatim mu zaplijenili auto na 48 sati.

Cijeli Hamiltonov susret zabilježile su kamere, od kojih se bezuspješno pokušao sakriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo