pružio dobru partiju / Halilović briljira u Sportingu: zabio svoj prvi gol u Primeri

Sporting je poveo u 10. minuti pogotkom Halilovića, koji je pružio dobru partiju. Odigrao je 82 minute, a vrijedi spomenuti i kako je u 56. namjestio šansu Sanabriji, koji je loše pucao

4.10.2015.
10:38
VOYO logo

U 7. kolu prvenstva Španjolske 19-godišnji hrvatski reprezentativac Alen Halilović u subotu je postigao svoj prvi gol u Primeri, a njegov Sporting Gijon je pobijedio Espanyol sa 2-1.

Sporting je poveo u 10. minuti pogotkom Halilovića, koji je pružio dobru partiju. Odigrao je 82 minute, a vrijedi spomenuti i kako je u 56. namjestio šansu Sanabriji, koji je loše pucao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izjednačujući pogodak za Espanyol zabio je Felipe Caicedo u 62. minuti. No, treba reći da Caicedo u 29. minuti nije iskoristio penal. Pobjedu Sportingu donio je Alex Menendez u sudačkoj nadoknadi (90+2). 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilović je prošle sezone igrao za Barcelonu B u drugoj ligi, a ove sezone je na posudbi u Sportingu, i dosad je upiasao jedan gol i dvije asistencije.  U 4. kolu asistirao je za pobjednički gol protiv Deportiva iz La Corune (3-2), a u prošlom kolu za vodeći pogodak Sportinga koji je na kraju poražen sa 1-2 od Betisa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo