UOČI DERBIJA NA POLJUDU / Hajdukovci se pomolili za pobjedu

Hajduk je protiv Dinama u Splitu posljednji put slavio 15. travnja 2006. godine. Na večerašnjoj se utakmici očekuje 33.000 gledatelja.

22.2.2009.
12:50
VOYO logo

SPLIT -  Sve je spremno za utakmicu 19. kola prve hrvatske nogometne lige između Dinama i Hajduka, koja će se večeras odigrati u Splitu. Zagrepčani su sinoć trenirali na Poljudu, pa iako nisu bili raspoloženi za izjave, trening je protekao u dobroj atmosferi.

Dobra atmosfera vlada i u Hajduku, a trener Ante Miše nikako ne želi otkriti sastav. Međutim, poručio je da će on i igrači učinit sve za pobjedu. Pobjeda bi "bilima" itekako puno značila jer protiv najvećeg rivala na domaćem terenu nisu slavili od 15. travnja 2006. godine. Za trijumf su se jutros čak pomolili u Crkvi Sv. Ante.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na derbiju se očekuje oko 33.000 gledatelja, od kojih oko 1.500 navijača Dinama koji će dolaziti iz smjera Zagreba, te drugih dijelova Hrvatske ali i iz BiH. Splitska policija stoga je angažirala sve svoje raspoložive snage kako bi osigurala da utakmica protekne bez incidenata. Na stadionu i oko njega bit će oko 800 policajaca.

Od ostalih dvoboja 19. kola najzanimljiviji će biti onaj u Koprivnici između Slaven Belupa i Šibenika. Ova dva kluba vode utrku za treće mjesto koje vodi u Kup Uefa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo