čestitali torcidi rođendan / Hajduk srušio Lokomotivu, ostali na čelu ljestvice

Hajduk je pobjedom uveličao 63. rođendan svoje navijačke skupine Torcida, a junak dvoboja opet je bio mladi Marko Bencun, koji je nakon dva pogotka Hrvatskom dragovoljcu u prošlom kolu, i Lokomotivi zabio dva zgoditka.

26.10.2013.
21:00
VOYO logo

U derbi-utakmici 14. kola Prve HNL u Splitu su nogometaši Hajduka svladali Lokomotivu s 3-1, te ostali na čelu ljestvice.

Hajduk je pobjedom uveličao 63. rođendan svoje navijačke skupine Torcida, a junak dvoboja opet je bio mladi MarkoBencun, koji je nakon dva pogotka Hrvatskom dragovoljcu u prošlom kolu, i Lokomotivi zabio dva zgoditka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sudačkoj nadoknadi pala su dva zgoditka, prvo je MarkoPjaca smanjio rezultat na 2-1, a da bi iz protunapada u zadnjim sekundama MarioPašalić postigao konačnih 3-1. Hajduk je ovom pobjedom prvi s 30 bodova, tri više od Dinama, koji u nedjelju dočekuje Hrvatski dragovoljac, dok Rijeka i Lokomotiva imaju po 26 bodova.

U Zadru je Split po prvi puta u HNL-u slavio u Stanovima. Pogodak odluke postigao je Kvesić u drugoj minuti sudačke nadoknade, pa su se Splićani učvrstili na petoj poziciji s 22 boda, dok je Zadar ostao osmi s 12 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret se igrao na stadionu u Poljudu pred 18.000 gledatelja, a sudio je Marić iz Daruvara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo