HAJDUK RASPISAO NATJEČAJ ZA NOVOG PREDSJEDNIKA: / Tri imena iskočila u prvi plan, hoće li Mamić zavladati Poljudom?

Image
Foto: Pixsell

Splićani traže novog predsjednika nakon što je Huljaj naprasno dao otkaz

19.2.2019.
10:54
Pixsell
VOYO logo

Kao što je u ponedjeljak najavio predsjednik Nadzornog odbora BenjaminPerasović, Hajduk je samo dan nakon što je JasminHuljaj napustio funkciju predsjednika kluba raspisao natječaj za njegova nasljednika.

"Temeljem odluke sa 23. sjednice Nadzornog odbora održane u Splitu, 18. veljače 2019. godine, Nadzorni odbor HNK Hajduk š.d.d. Split, dana 19.02.2019. raspisuje,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Javni natječaj za:

1) PREDSJEDNIKA UPRAVE HNK HAJDUK š.d.d. SPLIT", objavio je klub na službenoj stranici te su priložili uvjete natječaja, koje možete pronaći OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro novi šef

Da će Hajduk brzo dobiti novog šefa Uprave najbolje govori podatak da je natječaj otvoren samo do 26. veljače do kada se primaju prijave. Razgovori s kandidatima će se provesti najkasnije u roku od osam dana od zaključenja natječaja.A već su se pojavila i neka imena koja slove kao najveći kandidati za uglednu funkciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prvo je ono Zorana Mamića, sina vlasnika Tommyja i bliskog suradnika Našeg Hajduka, piše Slobodna Dalmacija. Osim njega spominju Borisa Lalovaca, bivši ministara financija i velikog navijača Hajduka te Igora Garača, ekonomista iz Zagreba, čiji je otac Željko dekan Ekonomskog fakulteta u Splitu, bio je u užem izboru prije tri godine kada je izabran Ivan Kos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo