ČETVRTFINALE KUPA / Hajduk mora u metropolu, Dinamo u Istru

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL/Arhiva

Pod rukovodstvom Nevena Kolića, predsjednika Povjerenstva za natjecanje Hrvatskog nogometnog kupa, u Kući nogometa u Zagrebu održan je ždrijeb na kojem su određeni parovi i domaćini prvih utakmica četvrtfinala Kupa.

28.10.2011.
11:30
Sanjin Strukic/PIXSELL/Arhiva
VOYO logo

Hajduk će biti domaćin prve utakmice u srazu sa Zagrebom, Dinamo će zaigrati protiv Istre 1961, a ostali parovi četvtfinala su Rijeka - Osijek i Cibalia - Vinogradar.

Prema kalendaru natjecanja, prve utakmice su na rasporedu 23. studenog, a uzvrati sedam dana kasnije (30. studenog), osim za par Dinamo - Istra 1961 koji će svoju prvu utakmicu u Zagrebu igrati tek 30. studenog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, hrvatski prvak 22.idućeg mjeseca igra utakmicu Lige prvaka protiv Reala u Madridu, pa će svoj četvrtfinalni obračun s Puljanima u Kupu početi tjedan dana kasnije od ostalih klubova. Uzvrat bi se igrao 10. ili 11. prosinca 2011. u Puli.

Uz suglasnost glavnog tajnika HNS-a Zorislava Srebrića, klubovima je ostavljena mogućnost dogovora da se za odigravanje Kup utakmica koriste i termini 12. i 16. studenog u pauzi prvenstva Prve lige zbog kvalifikacijskih utakmica reprezentacije protiv Turske, piše na stranicama Prve HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo