REAL ČISTI REDOVE / Guti odlazi Rijkaardu u Galatasaray

Image

Bivši španjolski reprezentativac dogovorio je s Turcima dvogodišnji angažman. Klub napuštaju i Lassana i Mahamadou Diarra te Royston Drenthe, a upitan je Raul.

8.5.2010.
14:03
VOYO logo

Veteran Guti i još nekoliko nogometaša Real Madrida trebalo bi se oprostiti s navijačima na Estadio Santiago Bernabeu u subotu. Oproštaj s navijačima je predviđen za kraj prvenstvene utakmice protiv Athletica Bilbaoa, što je zadnja ovosezonska utakmica Reala na domaćem terenu.

Sportski dnevnik "Marca" piše u subotu da je Guti (33) već pristao prijeći u turski Galatasaray, koji trenira Nizozemac Frank Rijkaard, na dvije godine. On je u Realu od 1995., iako nije baš uvijek bio u prvoj momčadi najvećim dijelom zbog navodne letargije, nedostatka predanosti i posvećenosti noćnim izlascima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U travnju je izjavio da želi karijeru završiti izvan Španjolske unatoč činjenici da ga s Realom veže još jedna godina prema ugovoru.

Drugi Realov igrač koji bi se trebao u subotu oprostiti od "madridista" je Nijemac Christoph Metzelder, koji je potpisao trogodišnji ugovor s njemačkim prvoligašem Schalkeom 04.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lassana Diarra, Mahamadou Diarra i Royston Drenthe također odlaze iz kraljevskog kluba.

No još nije poznato hoće li kapetan kluba (32) ostati u Realu i iduću sezonu. Najbolji strijelac Reala svih vremena neće odigrati zadnje ovosezonske utakmice za Real zbog ozljede zgloba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo