OTKRIVEN UZROK 3:1 PORAZA / Guardioli travnjak kriv za poraz

Image
Foto: PIXSELL

"Moglo bi se reći da je podloga bila prespora. No, u uzvratu mi možemo birati i sigurno je da će travnjak na Camp Nou biti polijevan vodom prije utakmice", poručio je trener Barcelone.

21.4.2010.
16:17
PIXSELL
VOYO logo

Nakon poraza 1-3 od Intera u prvoj polufinalnoj utakmici Lige prvaka, trener Barcelone Pep Guardiola požalio se na travnjak stadiona San Siro.

"Travnjak nije bio onakav kakav bi mi poželjeli, moglo bi se reći da je podloga bila prespora. No, u uzvratu mi možemo birati i sigurno je da će travnjak na Camp Nou biti polijevan vodom prije utakmice. To je ono što nama odgovara jer imamo brze napadače", kazao je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Barce priznao je da ga nije iznenadila Interova taktika: "Oni su igrali svoju karakterističnu igru, dubinskim dodavanjima pokušavali su iznenaditi našu obranu i to im je uspijevalo. S druge strane, mi nismo bili učinkoviti kao što je to bilo slučaj u proteklim susretima".

Na novinarski upit je li 14-satno putovanje autobusom u Milano utjecalo na Barcinu igru, Guardiola je rekao: "Nisam liječnik, pa vam ne mogu odgovoriti koliko je to utjecalo na igrače".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napadač Barcelone Pedro Rodriguez smatra da dugotrajno putovanje nije razlog poraza, ali je zato uputio kritike na račun suca Benquerencae.

Predsjednik europskih prvaka Joan Laporta istaknuo je da nema opravdanja za lošu igru Barce jer su unaprijed znali Interovu taktiku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo