GUARDIOLA NE MOŽE DOĆI SEBI NAKON INFARKTNE ZAVRŠNICE: / 'To je bilo okrutno. U jednom trenutku smo slavili, a onda...'

Image
Foto: AFP

U trećoj minuti sudačke nadoknade Cityju je poništen pogodak

17.4.2019.
23:55
AFP
VOYO logo

Trener Manchester Cityja Pep Guardiola osvrnuo na ispadanja iz Lige prvaka nakon nevjerojatne utakmice s Tottenhamom.

Image
MAN CITY - TOTTENHAM 4-3: /

Spursi su se plasirali u polufinale; drama nad dramama na Etihadu

Image
MAN CITY - TOTTENHAM 4-3: /

Spursi su se plasirali u polufinale; drama nad dramama na Etihadu

"To je okrutno, ali tako stvari stoje i moramo ih prihvatiti. U jednom trenutku smo slavili, a onda je sve propalo. Nakon 20 minuta vodili smo 3-2. U drugom poluvremenu stvorili smo puno prilika i zabili pogodak koji nam je bio potreban. Na nesreću, na kraju nije dobro završilo za nas i čestitam Tottenhamu i želim im sreću u polufinalu", kazao je Katalonac. Nakon konzultacije VAR-a sudac je priznao pogodak Llorentea, dok je poništio Sterlingov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Tottenham Hotspur's Spanish striker Fernando Llorente (L) and Tottenham Hotspur's Argentinian head coach Mauricio Pochettino celebrate at the final whistle during the UEFA Champions League quarter final second leg football match between Manchester City and Tottenham Hotspur at the Etihad Stadium in Manchester, north west England on April 17, 2019. - The match ended 4-4, but Tottenham progress to the semi finals on goal difference. (Photo by Anthony Devlin / AFP)

Oglasio se i Pochettino

"Podržavam VAR, ali možda je ii jednog kuta izgledalo da je Llorente postigao pogodak rukom, a možda iz sučeva tako nije izgledalo. Sterlingov poništeni gol? Promatrao sam akciju i odlučeno je da je bilo zaleđe. Promašili smo penal u prvoj utakmici, ali jako sam ponosan na moje igrače i navijače. Nikada do sada ovdje nisam doživio takvu atmosferu", poručio je.

"Ovo je bilo nevjerojatno. Moji igrači su heroji. Jako sam sretan zbog njih i navijača. U samo jednom trenutku toliko se toga nam je proletjelo glavom. Razočaranje je bilo veliko, ali onda je odluka promijenjena. Zbog toga volimo nogomet. Pokazali smo karakter i ovo je bila nevjerojatna utakmica", izjavio je Mauricio Pochettino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo