TREBALE MU SAMO TRI GODINE / Guardiola postao najtrofejniji Barcelonin trener

Image
Foto: PIXSELL

Nakon osvajanja španjolskog Superkupa, trener Barcelone Pepe Guardiola digao je i 11. trofej otkako je sjeo na klupu "Blaugrane" te tako postao najtrofejniji trener u povijesti kluba.

18.8.2011.
21:04
PIXSELL
VOYO logo

Josep Guardiola u srijedu je ''potpisao'' svoj 11. trofej kao trener nogometaša Barcelone. Postao je tako najtrofejniji trener u povijesti kluba.

Dosada je Guardiola dijelio prvo mjesto s legendarnim Johanom Cruyffom, koji je s katalonskim velikanom osvojio 10 trofeja. Nakon što je Barcelona pred svojim navijačima u srijedu navečer svladala Real Madrid s 3-2, te tako s ukupnih 5-4 osvojila španjolski Superkup, Guardiola se odlijepio i postao sam rekorder.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pamtit ćemo ovaj Superkup po svemu što se dogodilo, s obzirom na veličinu suparnika, ne samo u ovoj utakmici. Budući da smo pobjedu osigurali u posljednji tren, jedino što mogu učiniti jest čestitati svojim igračima, rekao je Guardiola.

Posebno je pohvalio i učinak dojučerašnjeg Arsenalovog kapetana Cesca Fabregasa, koji je potpisao za Barcelonu samo dan prije utakmice. Fabregas je ušao u igru u 82. minuti, a šest minuta kasnije je sudjelovao u akciji koju je pobjedničkom golom okrunio Lionel Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ušao je kod izjednačenog rezultata. Donio nam je razliku na igralištu koja nam je trebala. Sudjelovao je i u akciji kod našeg trećeg gola. Stvarno nismo mogli tražili ili očekivati više od njega, zadovoljno je konstatirao Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo