KRAJ EPIZODE U BAYERNU? / Guardiola izbacio Mandžukića iz momčadi!

Image
Foto: Roland Holschneider/DPA/PIXSELL

'Ne radi se o ozljedi. Izostavljanje Mandžukića je isključivo moja odluka, no neće nam nedostajati...', objasnio je trener Bavaraca.

16.5.2014.
15:32
Roland Holschneider/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski napadač u redovima Bayerna Mario Mandžukić neće igrati finale Njemačkog kupa protiv Borussije Dortmund u subotu u Berlinu jer ga trener Bavaraca Pep Guardiola nije uvrstio u sastav, navodno zbog nediscipline.

"Ne radi se o ozljedi, iako nije trenirao ni u ponedjeljak niti u utorak. Izostavljanje Mandžukića je isključivo moja odluka, no neće nam nedostajati jer imam 18 spremnih igrača", kazao je Guardiola na konferenciji za novinare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Frank Hoermann/DPA/PIXSELL

Guardiolina odluka vjetrojatno će rezultirati Mandžukićevim odlaskom iz Bayerna, iako ima ugovor do 2016. godine. U Bayern sljedeće sezone dolazi Poljak Robert Lewandowski, koji će u subotu odigrati zadnju utakmicu za Borussiju i to protiv svog budućeg kluba.

Osim Mandžukića, Bayern za finale ne može računati na ozlijeđenoga Bastiana Schweinsteigera, čija je ozljeda takve prirode da mu je u pitanju i nastup na Svjetskom prvenstvu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Screenshot Bild
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo