Grdosija prijeti i Hrvatima, svi traže morsku neman!

Svjetsko jedriličarsko prvenstvo u Fremantleu pokraj Pertha zaustavio je nakratko veliki bijeli morski pas!

7.12.2011.
11:49
VOYO logo

U utorak navečer je u neposrednoj blizini luke u Fremantleu uočen veliki bijeli morski pas, alarmantno je upozorenje koje su u srijedu ujutro na sastanku s vođama reprezentacija prenijeli organizatori Svjetskog prvenstva u jedrenju.

Stoga je u srijedu povećan broj ophodnji koje iz zraka i s mora nadziru područje natjecanja kako bi na vrijeme uočili potencijalnu morsku opasnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što je u utorak zbog nevremena natjecanje otkazano, u srijedu su predviđena tri plova kako bi se nadoknadio dio zaostatka.

Od četiri discipline u kojima ovoga tjedna nastupaju hrvatski jedriličari, naš najbolje plasirani predstavnik zasad je Ivan Kljaković Gašpić na četvrtom mjestu u klasi Finn.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjetsko prvenstvo u jedrenju nastavljeno je u srijedu. Kako bi nadoknadili što se u utoraknije jedrilo, danas su sve klase odjedrile tri plova, zadnji jedriličari s mora su se vratili u sumrak. Šime Fantela i Igor Marenić su treći nakon pet jedrenja za klasu 470! U U srijedu su bili izvrsni, s dva druga i jednim petim mjestom.

Ivan Kljaković Gašpić je u prvom plovu diskvalificiran radi preuranjenog starta, u druga dva je bio peti i sedmi. Ukupni rezultati za Finn još nisu izašli, no Ivan bi trebao biti u prvih deset.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tina Mihelić je nakon pet jedrenja za Laser Radial 36.

Posada Petre Klibe u dvobojskom jedrenju zasad još uvijek nije osvojila bodove i nalazi se na začelju flote.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo