GRAČAN PRIZNAO: / Otkriveno zašto Hajdukove zvijezde nema u mladoj reprezentaciji

Image
Foto: PIXSELL, Ivo Čagalj

Izbornik hrvatske reprezentacije do 21 godine Nenad Gračan objavio je popis igrača za utakmice protiv Španjolcke i Estonije u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo.

9.3.2016.
11:48
PIXSELL, Ivo Čagalj
VOYO logo

Na popisu se nalaze: Dominik Livaković (Zagreb), Josip Posavc (Palermo), Marko Marić (Lechia Gdansk), Josip Juranović i Fran Tudor (Hajduk Split), Jozo Šimunović (Celtic), Duje Ćaleta-Car (Red Bull Salzburg), Tin Jedvaj (Bayer Leverkusen), Dino Perić, Luka Capan, Ivan Fiolić i Marko Kolar (Lokomotiva), Antonijo Milić (Oostende), Josip Radošević (Eibar), Marko Rog, Ante Ćorić i Domagoj Pavičić (Dinamo), Filip Krovinović (Rio Ave), Marijo Pašalić (Monaco), Petar Bočkaj (Inter) i Stipe Perica (Udinese Calcio). Još je pozvan Dino Mikanović za susret s Estonijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imali smo određene probleme, dosta igrača imalo je ozljede ili nisu bili u punom pogonu stoga još moramo vidjeti kako će se sve odviti", prenosi izjavu izbornika Gračana stranica Hrvatskog nogometnog saveza.

Hrvatska ima momčad za izazove

Upravo zbog tog razloga na Gračanovom popisu nema Hajdukovog Vlašića. "Što se tiče Nikole Vlašića, on je tek ušao u trenažni proces te smo se s klubom dogovorili da ga ne zovemo za ove dvije utakmice kako bismo mu omogućili da se normalno pripremi", objasnio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za kraj je Gračan prokomentirao sljedeće utakmice, gostovanje u Španjolskoj i susret s Estonijom u Zaprešiću. "Pred nama je zahtjevna utakmica u Burgosu. Španjolska je pokazala svoju snagu u europskim kvalifikacijama, ima širok izbor igrača koji su stalno na okupu te izbornika koji koristi igrače s kontinuitetom nastupa. Oni nemaju problema po tom pitanju. No, smatram da i mi imamo momčad koja može odgovoriti izazovu te ćemo pokušati napraviti sve da ostvarimo pozitivan rezultat", završio je hrvatski izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo