SMJENA U RIJECI / Gračan mijenja Vulića

Image

Splitski stručnjak je s čelnicima Rijeke dogovorio prekid suradnje nakon samo šest prvenstvenih kola koliko je vodio momčad s Kantride.

10.11.2009.
15:54
VOYO logo

Nakon svega 48 dana provedenih na klupi Rijeke, Zoran Vulić je napustio kormilo riječkog nogometnog prvoligaša. Splitski stručnjak je s čelnicima Rijeke dogovorio prekid suradnje nakon samo šest prvenstvenih kola koliko je vodio momčad s Kantride.

Vulić je Rijeku preuzeo nakon osmog kola i debakla u Zagrebu protiv Dinama (0:6) kada je kormilo napustio Robert Rubčić. Pod Vulićevim vodstvom Rijeka je u šest ligaških susreta upisala dvije pobjede (Međimurje 4:0, Croatia Sesvete 2:1), dva remija (Osijek 1:1, Zadar 1:1), te dva poraza (Slaven Belupo 2:3, Inter 0:3), te ispala iz Kupa nakon visokog poraza u Šibeniku (0:4).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Igrači Rijeke nisu dugo bili bez trenera. Vulića će na klupi zamijeniti Nenad Gračan koji se, tako, nakon devet godina vraća na Kantridu. Gračan je dssada bio na klupi Croatije iz Sesveta. Ugovor s klubom bit će potpisan u srijedu. 

Vulić je postao već deveti trener u HNL-u koji je ove sezone dobio otkaz ili je sam ponudio ostavku, a odigrano je svega 14 kola. Vulićevu sudbinu doživjeli su i Milivoj Bračun, Ante Miše, Joško Španjić, Anto Petrović, Luka Pavlović, Robert Rubčić, Mario Ćutuk i Elvis Scoria.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodajmo kako je Španjić bio samo privremeni trener Hajduka dok nije izabran Talijan Reja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike