UMJESTO TOMISLAVA KARLA / Gordan Kožulj novi šef plivačke repke

Image

Donedavni aktivni plivač Gordan Kožulj imenovan je za direktora hrvatske plivačke reprezentacije. Na tom je mjestu zamijenio Tomislava Karla.

15.3.2009.
17:13
VOYO logo

OSIJEK - Na sjednici Izvršnog odbora Hrvatskog plivačkog saveza (HPS), koja je ovog vikenda održana u Osijeku, na mjesto novog direktora hrvatske plivačke reprezentacije imenovan je Gordan Kožulj.

Kožulj, koji se u prosincu prošle godine oprostio od aktivnog plivanja i reprezentacije, zamijenio je na tom mjestu dosadašnjeg v.d. direktora reprezentacije i glavnog tajnika HPS-a Tomislava Karla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od prošle godine hrvatsko plivanje bogatije je za tri svjetska i pet europskih rekorda te više od stotinu državnih rekorda u svim uzrasnim kategorijama. Na Svjetskom prvenstvu (25m) u Manchesteru osvojene su po dvije zlatne i brončane medalje, dok su na prvenstvima Europe u Eindhovenu (50m) i Rijeci (25m) osvojene dvije zlatne, jedna srebrna i četiri brončane medalje.

Kožulj je najavio da može biti predvodnik naših novih plivačkih uspjeha te očekuje da će u ovom olimpijskom ciklusu naše plivačice i plivači osvajati odličja na velikim natjecanjima i postavljati nove rekorde.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ponukani pohvalama LEN-a i predstavnika medija za odličnu organizaciju Europskog prvenstva u plivanju u malim bazenima u Rijeci, HPS je odlučio istaknuti kandidature za domaćinstvo LEN Kongresa i juniorskog prvenstva Europe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo