GOLČINA I POL: / Carlos Tevez zabio prvijenac za Boca Juniors

Image
Foto: AFP

Bivša zvijezda Juventusa Carlos Tevez zabila je prvijenac za svoj novi (stari) klub Bocu Juniors.

30.7.2015.
9:11
AFP
VOYO logo

Boca Juniors i Banfield odigrali su utakmicu šesnaestine finala argentinskog Kupa, a Boca je slavila s 3:0. Strijelci za Bocu u prvom poluvremenu bili su Perez (5.) i Calleri (45.), a onda je došao red i na Teveza.

Argentinski majstor koji se ovoga ljeta nakon 11 godina izbivanja odlučio vratiti kući u svoju Bocu, zabljesnio je u 57. minuti kada je zabio sjajan gol iz slobodnjaka, s kojim je bacio u trans svoje navijače. Tevez je igrao do 86. minute kada ga je u igri zamijenio Bentancur.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Remi Tigersa i River Platea

Vrijedi istaknuti kako je odigrana i prva utakmica finala Copa Libertadores u kojoj su Tigers i River Plate odigrali 0:0.

Najveću priliku za Tigers propustio je Rafael Sobis koji je u 18. minuti s ruba šesnaesterca pogodio gredu. Dvije minute kasnije isti je igrač pokušao glavom s tri metra od gola, ali je spektakularno obranio Marcelo Barovero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja susreta nije bilo više velikih prilika, pa će se odluka o pobjedniku ovog natjecanja saznati sljedeće srijede u Buenos Airesu.

River Plate pokušava osvojiti svoj treći naslov prvaka Južne Amerike u povijesti, prva dva je osvojio 1986. i 1996., dok Tigres po prvi puta igra u finalu Cope.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, River Plate je prije manje od četiri godine po prvi put u klupskoj povijesti ispao u drugu argentinsku ligu, a za tjedan dana će imati priliku osvojiti naslov kontinentalnog prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo