ŽENA HRABROST / Gola ragbijašica zaigrala s muškarcima

U tradicionalnom golišavom obračunu Nude Blacksa protiv gostiji s Fidžija zaigrala je i jedna žena koja je potpuno gola hrabro ulazila u duele s muškim kolegama.

26.7.2011.
10:15
VOYO logo

Uoči prvog pripremnog meča njihovih All Blacksa protiv Fidžija u godini World Cupa, u kojoj su Novozelanđani slavili s uvjerljivih 60:14, u istom je gradu, ali na običnoj livadi održana neobična ragbijaška utakmica.

Riječ je o tradicionalnom golišavom obračunu Nude Blacksa protiv gostiji s Fidžija, koji su iz poštovanja prema vlastitoj kulturi ostali odjeveni.

Dvije su posebne zanimljivosti ovoga meča koji je privukao nekoliko stotina gledatelja - dvoboj je sudila slijepa njemačka sutkinja, a u domaćem sastavu je potpuno gola nastupila i jedna hrabra žena - Rachel Scott.

"Mislim da se suparnici, poput Fidžija, pomalo prestraše kada me vide što je dobro za našu momčadi. Znate, ja sam nešto poput tajnog oružja", našalila se gola ragbijašica koja je odmah postala velika zvijezda davši nekoliko intervjua nakon utakmice.

A za one koji žele znati više recimo da su Nude Blacksi rasturili svoje goste, baš kao i nacionalni ljubimci All Blacksi nešto kasnije u pravom ispitu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo