Response camp / Glavni svjetski instruktor za Krav Maga stiže u Zagreb

Image

U Zagrebu će se od 18. do 21. travnja održati "Krav Maga – Response camp" koji je glavni instruktor za izraelski sustav samoobrane u svijetu - Eyal Yanilov. Kamp je međunarodnog tipa i sudjelovat će osobe iz cijelog svijeta.

18.3.2013.
11:00
VOYO logo

"Krav Maga – Response camp" bit će otvoren za sve bez obzira na spol i predznanje. Na kampu će biti odrađen trening u dvorani, trening vani, trening u autobusu, trening u uvjetima smanjene vidljivosti i ostale vrste realnog treninga.

Glavni instruktor za Krav Maga u svijetu Eyal Yanilov vodit će kamp koji će imati međunarodni karakter i sudjelovati će osobe iz cijelog svijeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Krav Maga je izraelski sustav samoobrane, koji nas uči kako uočiti, izbjeći ili razriješiti bilo koju vrstu napada odnosno nasilja. Nastao je i razvija se u Izraelu, a sastavni je dio obuke kako izraelskih, tako i mnogih svjetskih specijalnih postrojbi.

Krav Maga je danas jedan od najučinkovitijih sustava bliske borbe, laka je za učenje i pamčenje, praktično se može upotrijebiti pod stresnim uvjetima, a odlikuje se i jedinstvenim pristupom i metodologijom podučavanja.


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo