PROSLAVA SE OTELA KONTROLI / Gerrard uhićen nakon kafanske tučnjave

Image

Policija je privela kapetana Liverpoola i još pet osoba zbog sumnje da su u jednom pubu u Southportu pretukli 34-godišnjaka.

29.12.2008.
12:41
VOYO logo

LIVERPOOL - Kapetan Liverpoola i engleski reprezentativac Steven Gerrard uhićen je zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda 34-godišnjaku kojeg je, javlja BBC, pretukao u jednom pubu u Southportu.           

Engleski reprezentativac priveden je s još petoricom muškaraca koji su sudjelovali u sukobu. Motivi tučnjave još uvijek se istražuju. Napadnuti 34-godišnjak završio je u bolnici s teškim ozljedama glave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prepostavlja se kako je Gerrard s društvom slavio uvjerljivu 5:1 pobjedu svog kluba nad Newcastleom pa se zabava u jednom trenutku, uz koju kapljicu više, otela kontroli.   

- Policija još utvrđuje sve okolnosti napada koji se dogodio u ranim jutarnjim satima. Naši su djelatnici na mjesto incidenta u Bold Street stigli u 2.30 sati. Šest je osoba uhićeno pod sumnjom da su sudjelovale u fizičkom napadu i nanošenju tjelesnih ozljeda - rekao je glasnogovornik policije u Merseysideu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo