OSMINA FINALA LIGE NOGOMETNIH PRVAKA / Gerrard se vraća u kadar za Real

Image

Kapetana Liverpoola ozljeda zadnje lože udaljila je s travnjaka 14 dana, vjerojatno se vraća u osmini finala LP protiv "Kraljevskog kluba".

20.2.2009.
15:44
VOYO logo

Zbog ozljede zadnje lože lijeve noge Liverpoolov kapetan Steven Gerrard odsutan je s nogometnih travnjaka već dva tjedna, a tako će biti i u nedjelju kada u 26. kolu "Redsima" u goste dolazi Manchester City, najavljuje menadžer Rafa Benitez.

" Steven neće biti u kadru za tu utakmicu. Njegovo stanje osjetno se popravilo, ali ne želim riskirati s njim i neću ga zato koristiti protiv Cityja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje hoće li Gerrard biti spreman za prvu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Real Madrida na Santiago Bernabeuu sljedeće srijede, Benitez nije dao ni potvrdan ni negativan odgovor.

"Trenutno jedino mogu reći da neće igrati protiv Cityja, a hoće li zaigrati protiv Reala zasad ne znam. Nadam se da hoće".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukoliko Gerrard neće biti spreman protiv Reala, bit će to veliki hendikep za Benitezovu momčad, budući da je Liverpoolov kapetan trenutačno na prvom mjestu ljestvice strijelaca Lige prvaka. Kao i Messi, Klose i Benzema, zabio je pet pogodaka, ali je razlika što je u tom društvu on jedini vezni igrač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo