KOSTURI IZ ORMARA / Gary Speed se ubio zbog afere sa suigračem?

Image
Foto: PIXSELL

Nerazjašnjene okolnosti samoubojstva velškog izbornika Garyja Speeda dovele su do pojavljivanja brojnih glasina o mogućim razlozima njegovog čina. Jedna od njih tvrdi kako je popularni nogometaš i trener imao gej aferu s jednim od svojih bivših suigrača.

29.11.2011.
10:35
PIXSELL
VOYO logo

Nekoliko je dana prošlo od samoubojstva velškog izbornika GaryjaSpeeda, a nogometna javnost tuguje zbog gubitka "velikog čovjeka, nogometaša, trenera i prijatelja".

Ipak, budući da su okolnosti njegove smrti nerazjašnjene, u medijima su se pojavile glasine o mogućim uzrocima njegovog očajničkog poteza.

Britanski Telegraph piše kako je Speeda na samoubojstvo mogla navesti priča koju je planirao objaviti jedan britanski tabloid.

Tabloid je planirao razotkriti njegovu navodnu gej aferu s bivšim suigračem iz Boltona. Takve su priče, zasad ipak - samo glasine.

Policija Cheshirea pokrenut će u utorak istragu o nogometaševoj smrti, a pretpostavlja se da će se njome samo potvrditi kako je riječ o samoubojstvu, budući da istražitelji na mjestu tragedije nisu pronašli ništa što bi moglo uputiti na suprotno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo