UPALI NA PREDSTAVLJANJE NOVOG TRENERA / Gademzi ponovo u akciji

Image

Navijači NK Karlovac upali su na konferenciju za novinare kada je predsjednik Uprave Stjepan Turković predstavljao novog glavnog trenera Kluba, Srećka Lušića. Traže Turkovićevu smjenu.

25.3.2011.
17:15
VOYO logo

Nakon što su upali u NK "Karlovac zbog smjene Igora Pamića, navijačka skupina "Gademzi" u petak su upali i na konferenciju za novinare kada je predsjednik Uprave Stjepan Turković predstavljao novog glavnog trenera Srećka Lušića.

Gademzi su u petak na tri lokacije u Karlovcu sakupili oko sedamsto potpisa za peticiju za smjenu Tukovića te najavili nastavak akcije.
Turković im je zaprijetio pozivom policije na što su navijači otišli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Uprave se osvrnuo i na razloge Pamićeva odlaska. Kazao je da Pamić nije htio otvoriti obrt i potpisati s klubom jedan ugovor za naplatu svojih potraživanja, već je imao dva ugovora, Ugovor o radu kao zaposlenik i Ugovor o djelu, što je protuzakonito.

Turković je kazao da Pamića smatra uspješnim trenerom, ali je ponovno javno zatražio da se testira na droge te kazao da je policiji prijavio prijetnje jer je Pamić dva puta prijetio da će ubiti njega i njegovu djecu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi trener Lušić odradio je prvi trening s igračima te ustvrdio da među njima ne vlada dobro psihičko stanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo