Svjetsko prvenstvo u rukometu /

Francuzi uvjerljivom predstavom 'otpuhali' Srbiju s terena u Mercedes-Benz Areni

Image
Foto: AP images

Srbi su na trenutne izgledali kao da su zalutali u Marcedes-Benz Arenu

12.1.2019.
22:00
AP images
VOYO logo

Francuska rukometna reprezentacija u svojoj je drugoj utakmici na ovom Svjetskom prvenstvu bila puno uvjerljivija. Francuzi su svladali Srbiju rezultatom 32:21 i tako popravili dojam nakon teške utakmice protiv Brazila u prvom kolu.

Srbi su se koliko-toliko dobro držali u prvom poluvremenu, kad su uspijevali držati priključak. No, sjajna predstava vratara Vincenta Gerarda morala je doći do izražaja. Nakon 20. minute Francuska je počela dominirati na terenu i preokrenuti minimalno vodstvo Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro, imao je Gerard i jednu "crnu rupu". Pred kraj prvog poluvremena primio je gol s 13 metara preko zida, a takav gol jedan od najboljih svjetskih vratara ne bi smio nikako primiti.

Drugo poluvrijeme također je u potpunosti pripalo Francuzima. Srbi su na trenutne izgledali kao da su zalutali u Mercedes-Benz Arenu te su na kraju izgubili s visokih 11 razlike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuzi su "pošteno" između sebe raspodijelili golove, a prednjačili su Fabregas i Remili s po pet špogodaka, a sve strijelce je predvodio Bogdan Radivojević s šest pogodaka iz šest pokušaja. Francuska je na drugom mjestu skupine A s četiri boda i lošijom gol-razlikom od Njemačke.

Besplatno gledaj live stream utakmica Svjetskog rukometnog prvenstva 2019. samo na RTLplayu!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo