FOTO, STRAVIČNE POSLJEDICE SUDARA SA SUIGRAČEM: / 'Takve ozljede još nisam vidio na nogometnom terenu'

Image
Foto: Screenshot

Igrač engleskog niželigaša Port Valea, Adama Yates, pretrpio je stravične ozljede nakon sudara sa sugiračem na treningu.

1.12.2017.
9:25
Screenshot
VOYO logo

Incident se dogodio u utorak, a Yates je jučer otpušten iz bolnice. Na utakmici rezervi krenuo je na jednu loptu i sudario se s vratarem Sam Hornbyem. Posljedice su užasen: fraktura nosa i jagodične kosti, posjekotine oko oka, lom gornje čeljusti i zgloba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iznad i ispod lijevog oka zaradio je šavove, a tek treba vidjeti hoće li ova grozna nesreća ostaviti trajne posljedice na njegov vid. Yates je jedan od najdugovječnijih igrača u klubu sa 248 nastupa, a cijelu prošlu sezonu propustio je zbog ozljede ligamenata koljena.

Možda ostanu i trajna oštećenja

"Zahvaljujem svima koji su mi poslali poruke i izrazili podršku nakon ove nesreće. Nakon što sam velik dio karijere proživio bez ozljeda, u posljednjih 18 mjeseci pogodile su me dvije najgore koje sam mogao zamisliti. Posljednja može ostaviti u trajna oštećenja te je još rano govoriti što će biti s okom", rekao je Yates, a prenosi The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da je sudar uistinu bio stravičan govori i njegov trener Neil Aspin:

"Nisam nikada na nogometnom travnjaku vidio da netko dobije takve ozljede kakve je on dobio. Naše misli su sada s njim."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo