[FOTO] RAZUZDANI TULUM IGRAČA DINAMA: / Uoči derbija svoj rođendan proslavio u društvu gomile misica, oglasili se iz kluba

Image
Foto: Anđela Štimac/Instagram

Zagrebački Dinamo za tri dana očekuje derbi s Rijekom u domaćem prvenstvu

16.1.2021.
15:23
Anđela Štimac/Instagram
VOYO logo

Nogometaš zagrebačkog Dinama Lirim Kastrati proslavio je u petak svoj 22. rođendan.

Na kućnom slavlju biloje veće društvo, u kojemu je bilo puno misica, a goste je zabavljao DJ.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Instagram, Anđela Štimac
Image
Foto: Instagram, Anđela Štimac

Kastratijev rođendan

Bila je riječ o poprilično razuzdanom slavlju na kojemu je bilo zalijevanja šampanjcem. Na proslavi bio je veći broj uzvanika nego što ih smije biti prema epidemiološke mjere pa nije jasno hoće li Kastati snositi neke posljedice, što bi moga biti i problem za njegov Dinamo jer Modri za tri dana igraju derbi s Rijekom.

Poruka iz Dinama

Iz Dinama su se u subotom oglasili priopćenjem u kojemuu su otkrili da je Kastrati izrazio željenje zbog tog događaja te da ćć analizirati događaje donijeti "adekvatne odluke".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Temeljem medijskih napisa i više novinarskih upita o kućnoj zabavi igrača GNK Dinamo Lirima Kastratija, priopćavamo sljedeće:

Lirimu Kastratiju danas je rođendan te je sinoć u kući koju koristi, sa svojom djevojkom i desetak prijatelja, imao proslavu koja je završila nešto iza ponoći. Iako smatra kako nije napravio ništa loše niti će proslava rođendana utjecati na njegovu pripremu za trening i utakmice, Kastrati izražava žaljenje ako su objave s društvenih mreža i tekstovi o tome objavljeni u medijima izazvali neugodnosti za klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

GNK Dinamo će analizirati konkretnu situaciju i činjenice te ćemo u skladu s utvrđenim donijeti adekvatne odluke, regulirane internim pravilnicima", stoji u priopćenju.

Anđela Štimac objavila snimke

Kastrati je, podsjetimo u prosincu prošle godine zbog "manjeg grijeha" izbačen iz momčadi za jednu utakmicu Iz zagrebačkog kluba nisu otkrili o čemu se tada radilo, a zasigurno im se neće svidjeti ove scene s rođendanskog tuluma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tome svjedoče i fotografije i videosnimke koje je na svojem Instagramu objavila Anđela Šimac, poznati hrvatski fotomodel za kupaće kostime i donje rublje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anđela je s Kastratijem proslavila i Božić i njihove romantične fotografije objavljene su na Kastratijevom profilu na društvenim mrežama pa se može zaključiti da su njih dvoje u vezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo