OŠTRA KRITIKA / Ferguson: Benitez je drzak i bahat

Image

Menadžer Uniteda obrušio se na kolegu na klupi Liverpoola zbog izjave da je Everton "mali klub".

17.4.2009.
14:55
VOYO logo

Nakon drugog gola Fernanda Torresa u 4-0 domaćoj pobjedi Liverpoola nad Blackburnom u prošlome premierligaškom kolu, trener domaćih Rafa Benitez rukama je gestikulirao da je utakmica - gotova.

Nije se taj potez dopao nikome, osudio ga je najprije menadžer Roversa Sam Alardyce, koji je tu utakmicu bio prisiljen igrati s desetkovanom momčadi, a u petak se oglasio i trener Manchester Uniteda Alex Ferguson. Škota je na izražavanje mišljenja nagnala ranija Benitezova izjava kako je Everton "mali klub".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Everton je, naprotiv, velika momčad, a David Moyes, menadžer u Evertonu, radi izniman posao. Benitez ih je nazvao malima, a to jasno pokazuje njegovu drsku bahatost ", rekao je Sir Alex, čiju momčad u nedjelju očekuje polufinalni ogled FA Cupa na Wembleyju baš protiv Evertona.

Potez Beniteza nakon drugog gola Fernanda Torresa i Liverpoola prošle subote, zabijenog tek u 33. minuti utakmice, Ferguson je prokomentirao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da niti jedan Benitezov prethodnik na klupi Liverpoola tako nešto nikad ne bi učinio. Takav prezir... to je jednostavno dno dna. Allardyce to nije zaslužio".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo