1. KOLO LIGE PRVAKA / Favoriti pobijedili, Juventusu tek bod

Image

Početak Lige prvaka obilježile su golijade Reala u Zürichu i Bayerna u Haifi, a jednako je uvjerljiv bio i Wolfsburg koji je s 3-1 svladao CSKA. Juventus je od Bordeauxa iščupao tek bod.

15.9.2009.
21:02
VOYO logo

Prvog dana prvog kola nogometne Lige prvaka najraspucaniji je bio madridski Real, koji je Zürichu u gostima uvalio čak pet golova. Ipak, Švicarci su i u mrežu kraljevskog kluba loptu zabili dvaput za konačnih 2-5. Drugi madridski klub Atletico s Apoelom je odigrao neriješeno bez golova.

Najuvjerljiviju pobjedu ostvario je minhenski Bayern, koji je Maccabiju u Haifi zabio tri zgoditka, sva tri u drugom poluvremenu. Strijelci su bili Van Buyten (64) i Müller (85, 88). Danijel Pranjić je odigrao cijeli susret, dok je Olić igrao do 86. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Wolfsburg je s 3-1 razbio moskovski CSKA zahvaljujući hat-tricku Grafitea (36, 41-11m, 86), dok je za CSKA u 76. minuti utješni gol zabio Džagojev.

Manchester United je u gostima kod turskog Besiktasa pobjedu 0-1 osigurao Scholesovim zgoditkom u 77. minuti, dok je Chelsea s 1-0 svladao Porto pogotkom Anelke u 48. minuti susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je na svom terenu s 1-1 iščupao tek bod protiv Bordeauxa - strijelci su bili Iaquinta (63) i Plašil (75). U drugom talijansko-francuskom obračunu, Milan je s 1-2 bio bolji od Marseillea. Oba gola za talijanski klub zabio je Inzaghi (28, 74), dok je čast Marseillea spasio Heinze (49).

SKUPINA A:
  Juventus - Bordeaux          1-1
  Maccabi H. - Bayern           0-3

SKUPINA B:
  Wolfsburg - CSKA M.          3-1
  Besiktas - Manchester United 0-1

SKUPINA C:
  Zurich - Real M.             2-5
  Marseille - Milan            1-2

SKUPINA D:
  Chelsea - Porto              1-0
  Atletico - Apoel               0-0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo